Uw heeft het juiste glaszetbedrijf gevonden!

glaszetwerk

Peter's Schilder- en Glaszetbedrijf levert u meer dan een groot aantal soorten glas. Wij leveren ook glazen wanden, deuren en serres. Peter's Schilder- en Glaszetbedrijf biedt u een totaalpakket. Naast de plaatsing van de beglazing zorgen wij ook voor het bijwerken van het schilderwerk en het plaatsen of vervangen van uw kozijnen. Op ons isolatieglas zit zelfs 10 jaar garantie!

Glasschade

Heeft u een kapotte ruit, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op en wij dragen zorg dat uw ruit met spoed wordt gerepareerd. Wij leveren vele soorten glas, in elke gewenste maat!

Isolerend glas

Wist u bijvoorbeeld dat in slecht geïsoleerde woningen maar liefst 35 procent van de warme verloren gaat? Hierdoor neemt gasverbruik enorm toe. Dit is te voorkomen door het plaatsen van isolerend (HR++) glas. De mogelijkheden wat betreft isolatie zijn groot, bekijk daarom direct ons assortiment met glas.

Wilt u meer informatie over de dienst glaszetwerk of een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Glaswerkzaamheden in beeld

glasherstelwerkzaamhedenglaszetwerkglas zetten badkamer

Vakkundig glaszetwerk!

certificaat beglazingPeter's Schilder -en Glaszetbedrijf beschikt over diverse extra vakdiploma's en certifcaten. Een waarborg voor kwaliteit!