Wij staan voor u klaar!

schilderbedrijf ydePeter's Schilder- en Glaszetbedrijf is uw professionele partner op gebied van schilderwerk en daaraan gerelateerde werkzaamheden. Wij bieden onze diensten op maat, zodat iedereen kan genieten van de uitstekende kwaliteit.

Klanten van Peter's Schilder- en Glaszetbedrijf kunnen profiteren van een veelzijdigheid in diensten, waarbij vakmanschap en betrouwbaarheid centraal staan. Naast het streven naar een 100 procent klanttevredenheid, heeft het bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Peter's Schilder- en Glaszetbedrijf bediend zowel de particulier als zakelijke markt. U wordt voorzien van een uniek resultaat tegen een betaalbare prijs. Niet alleen complexe opdrachten worden uitgevoerd, u kunt ons ook inschakelen voor meer eenvoudige werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd in één van de diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen dan langs bij uw lokatie en maken vervolgens een vrijblijvende offerte.

Namens Peter's Schilder- en Glaszetbedrijf, Eigenaar

signature

 

 
Peter Westerdijk

Wij gaan vakkundig te werk!

certificaat allround schildercertificaat beglazingcertificaat isolatieglashoutrotherstel certificaatcertificaat saferty elementserkend leerbedrijf

Partners & Producten

profilla prorepair-careTrimetal glaverbel
nelf meesterlakken

 

 asser verf glashandelsigma coatings logoduco logo